Udgivet i Skriv en kommentar

Hvorfor vælge Wavell?

Vælger du at købe et par Wavells, køber du ikke kun et par høretelefoner, men en bid af dansk design og kvalitet.

Gennemsigtighed

 • Wavell tror på gennemsigtighed. Vi bestræber os på at du som kunde altid er i højsædet, og at dine forventninger til et par høretelefoner til enhver til bliver efterlevet.
 • Vælger du os, som leverandør af dit næste par høretelefoner, hvad end du er privat person eller virksomhed, sikrer vi os altid at du opnår fuld tilfredsstillelse lige fra køb til brug.

Wavell ONE

 • Hos Wavell har vi valgt at holde en lille produkt portefølje. Den lille portefølje betyder, at Wavell ONE (Vores True Wireless høretelefon) er et ekstremt gennemarbejdet produkt, som har været under udvikling i lidt over et år. Et arbejde du som forbruger kan mærke, når du tager Wavell ONE i brug.

 • Wavell ONE er up to date med de største.
  Wavell ONE tilbyder specifikationer på linje med de største brands på markedet, men til en lavere pris. Herunder kan b.la. nævnes:

  – True Wireless med Bluetooth 5.0
  – 7+ timers aktiv spilletid på en opladning
  – 35+ timer med medfølgende oplader etui
  – IPX5 rating (Vand og støvafvisende)
  – Understøtter AAC og aptX (højeste lydformater på markedet)

Ingen dyre mellemled

 • Wavell har et tæt samarbejde med fabrikken, og kan derved sikre at alle unødvendige udgifter kan blive skåret fra. Vi har igennem dette samarbejde udviklet og produceret Wavell ONE, igennem lidt over et år, og kan derved tilbyde dansk design samt et produkt hvor kvalitet ikke er gået på kompromis med. Med andre ord, med Wavell ONE bliver du fri for ledninger, dårlig lyd og kedeligt design. Til den rigtige pris.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *