Udgivet i Skriv en kommentar

Wavell PAD

Trådløs opader – til opladning af Wavell One-hovedtelefoner

Med dette Wavell Pad får du mulighed for på en smart og ganske intelligent måde at synkronisere med dine Wavell One trådløse hovedtelefoner, så du skaber en trådløs livsstil med kvalitet for øje.

Wavell Pad fungerer med alle tekniske elementer, der understøtter trådløs opladning.

Den er simpel og elegant i design.

Den er kompatibel med android- og iOS-enheder, der understøtter trådløs opladning.

 • Bluetooth 5.0
 • USB C-opladning
 • Minimalistisk design
 • Opsætning på 30 sekunder
 • Toptunet brugervenlighed
 • Kompatibel med alle enheder, som understøtter trådløs opladning

Fås i følgende farver:

 • Sort

Produktbeskrivelse

Kvalitet og brugervenlighed

Som med Wavell One-hovedtelefoner vil du garanteret bemærke, hvor gennemført design er, og hvor god brugervenligheden er.

Wavell Pad udmærker sig ved at være elegant og tilbagetrukket; den gør ikke meget væsen af sig på skrivebordet, og alligevel kan den udfylde en stor plads på det – den kan netop hjælpe dig på vej mod at skabe en tilværelse med det trådløse i fokus.

Perfekt synkronisering

Wavell Pad synkroniserer problemfrit med alle enheder, der understøtter trådløs opladning.

Alt, hvad du skal gøre, er at forbinde dit Wavell Pad med din PC/Mac via det medfølgende USB-kabel, som understøtter den nyeste opladningsfunktion: USB C, og så er du kørende.

Fri bevægelse

Er du den lykkelige indehaver af et par Wavell One trådløse hovedtelefoner, vil du smart og direkte tage Wavell Pad i brug ved at tilslutte denne trådløse oplader til din PC/Mac. Dernæst lægger du dine trådløse hovedtelefoner på pladen, og de lader op.

Udgivet i Skriv en kommentar

Hvorfor vælge Wavell?

Vælger du at købe et par Wavells, køber du ikke kun et par høretelefoner, men en bid af dansk design og kvalitet.

Gennemsigtighed

 • Wavell tror på gennemsigtighed. Vi bestræber os på at du som kunde altid er i højsædet, og at dine forventninger til et par høretelefoner til enhver til bliver efterlevet.
 • Vælger du os, som leverandør af dit næste par høretelefoner, hvad end du er privat person eller virksomhed, sikrer vi os altid at du opnår fuld tilfredsstillelse lige fra køb til brug.

Wavell ONE

 • Hos Wavell har vi valgt at holde en lille produkt portefølje. Den lille portefølje betyder, at Wavell ONE (Vores True Wireless høretelefon) er et ekstremt gennemarbejdet produkt, som har været under udvikling i lidt over et år. Et arbejde du som forbruger kan mærke, når du tager Wavell ONE i brug.

 • Wavell ONE er up to date med de største.
  Wavell ONE tilbyder specifikationer på linje med de største brands på markedet, men til en lavere pris. Herunder kan b.la. nævnes:

  – True Wireless med Bluetooth 5.0
  – 7+ timers aktiv spilletid på en opladning
  – 35+ timer med medfølgende oplader etui
  – IPX5 rating (Vand og støvafvisende)
  – Understøtter AAC og aptX (højeste lydformater på markedet)

Ingen dyre mellemled

 • Wavell har et tæt samarbejde med fabrikken, og kan derved sikre at alle unødvendige udgifter kan blive skåret fra. Vi har igennem dette samarbejde udviklet og produceret Wavell ONE, igennem lidt over et år, og kan derved tilbyde dansk design samt et produkt hvor kvalitet ikke er gået på kompromis med. Med andre ord, med Wavell ONE bliver du fri for ledninger, dårlig lyd og kedeligt design. Til den rigtige pris.
Udgivet i Skriv en kommentar

Opsætning af dine nye Wavells

Hvis du står i den heldige situation, at du lige har modtaget dine nye Wavells, kan du i dette
indlæg få hjælp til opsætningen. Og bare rolig – det tager ikke mere end 30 sekunder!

Når du åbner æsken fra Wavell, vil du finde nedenstående 6 ting:

 • Høretelefoner
 • Etui
 • 7 x Ear-tips
 • USB-C Ladekabel
 • Wavell Pouch 
 • Manual

For at komme bedst muligt fra start bedes du følge nedenstående vejledning.

Forbind dine Wavells til din enhed

Først skal du placere høretelefonerne i etuiet, hvorefter de vil blinke rødt. Når høretelefonerne lyser rødt, kan de fjernes fra etuiet. De er nu i søgetilstand og er klar til at blive forbundet til din enhed. 

Åbn bluetooth indstillinger på din enhed og tryk på “My Wavells”. Din enhed vil spørge dig, om du ønsker at forbinde til “Headset”, hvilket du skal acceptere.
Når dine Wavells først er forbundet til din enhed en gang, kan du fremadrettet blot tage dem op ad etuiet, hvorefter de helt automatisk vil forbinde til din enhed.

Find din størrelse

Når dine Wavells er sat op med din enhed, skal du finde den rigtige størrelse for dig. Det er meget vigtigt, at du tager dig god tid til at prøve alle de forskellige størrelser ear-tips, som følger med. Nogle er forskellige i størrelsen, andre er forskellige i materiale eller hårdhed.

Det er vigtigt, at du bruger den størrelse ear-tip der passer dig bedst, for at få maksimalt ud af dine Wavells.
Den perfekte ear-tip for netop dit øre, forbedrer både pasform, lyd og komfort. 

Færdig!

Tag dine Wavells i ørerne og lad musikken spille. Helt uden brug af ledninger!

Se nedenstående videoguide, hvis du har brug for yderligere vejledning.

Hvis du har nogle spørgsmål, som du ikke føler blev besvaret i dette indlæg, kan du altid kontakte din rådgiver. Hans kontaktinformation står i din ordrebekræftigelse fra Wavell.