3 skarpe til dig, der er på udkig efter træningshøretelefoner

Uanset om du elsker tunge løft, let løb eller bare en tur på stranden, er musik en uundværlig måde at få rytme ind i din motion. Vi forstår dig godt, og vi prøver at forstå dine behov bedst muligt. Vi har derfor lavet en liste med 3 råd til træningshøretelefoner, som du kan følge for at få mest ud af din træning.

 

 

Pasform og design

Dine høretelefoner skal aldrig være til besvær, men være en integreret del at din træning

 

Som udgangspunkt er der to veje, du kan gå med træningshøretelefoner i 2020:

  1. Du kan enten vælge trådløs over-ear-hovedtelefoner
  2. Eller du kan vælge trådløse in-ear høretelefoner.

 

Dette mulige valg beror på, at den trådløse teknologi efterhånden er kommet ned i et prisleje, hvor alle kan være med. Dog er den væsentligste faktor, at der med trådløse hovedtelefoner skabes så tæt på total frihed som overhovedet muligt.

 

For total frihed anbefales kompakte in-ear høretelefoner. Her er det vigtigt, at du tager højde for størrelsen og formen på dit øre. Det er selvsagt genetisk bestemt. Øret vil derfor kunne forandre sig, og de kan blive større eller asymmetriske, under træning. Her skal du også være opmærksom på, at høretelefonerne ikke sidder løst, gnaver eller er for tunge og mærkbare, men tværtimod sidder stabilt, når du dyrker motion.

Du kan hos os få forbindelse til bluetooth headset og bluetooth høretelefoner. Vi går altid efter at skabe de bedste trådløse hovedtelefoner.

 

De nyudviklede Wavell ONE udmærker sig netop ved at have pasform i fokus. Wavell ONE har derfor udarbejdet en pasform, der er en direkte afstøbning af øresneglen.  Der tages endog højde for individuelle særkender, hvorfor 7 forskellige par ørepropper tilbyde, for at du kan ramme det optimale segl. Med anvendelse af den nyeste batteriteknologi muliggøres en batterilevetid på 7+ timer i din øresnegl.

 

 

Batterilevetid

Dine høretelefoner skal kunne performe mindst lige så lang tid, som du performer

 

Batterilevetid bestemmer i sidste ende, hvor lang tid du kan bruge dine høretelefoner og udføre den træning, du fortjener. Batterilevetiden er oftest længst i over-ear-hovedtelefoner, hvor levetiden kan ligge på op til 25 timer, dog er disse høretelefoner ofte tunge og store grundet det store batteri. In-ear-hovedtelefoner har tværtimod mindre batterier, der kan yde mellem 3-8 timer på én opladning, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste.

 

Alle vores trådløse in-ear-hovedtelefoner leveres med et etui til at opbevare høretelefonerne i.

Etuiet kan dermed også indeholder ekstra batteri, der kan give dig yderligere mellem 8-35 timer. Med det in mente vises det med tydelighed, at disse in-ear-hovedtelefoner er særdeles konkurrencedygtige sat over for de gængse over-ear-hovedtelefoner. Det skal her noteres, at det er sjældent, man bruger sine høretelefoner i mere end 8 timers uafbrudt træning. Så batterilevetiden kan siges at være i top her.

7+ timer er, hvad Wavell ONE yder i høretelefonerne. Dertil kommer, at du kan forvente, at etuiet tilbyder dig yderligere 4 opladninger. Dette betyder reelt, at du ikke behøver at lade dine høretelefoner op mere end én gang i ugen. For at gøre den trådløse fornemmelse fuldendt er etuiet også kompatibel med trådløse opladere. Det betyder, at du bare forbinder etuiet med en trådløs oplader i én time, og så har du strøm til den næste uge. 

 

 

Lyd

”Go lyd sikrer dig god træning, mens perfekt lyd skaber perfekt træning.” 

 

Lyd er det mest essentielle for et par høretelefoner, og det er ligeledes grunden til, at du faktisk er endt her hos os. God lyd bliver af mange producenter efterhånden overset og ikke direkte italesat, hvis overhovedet, da det er blevet en usagt standart, som ikke udvikles i forfinet stil. Vi ved dog, at lyden hurtigt bliver betydende, pulserende og med til at skabe rytmen i, hvad du foretager dig. Hvis ikke lyden er rigtig, bliver din rytme heller ikke rigtig, og det swinger ligesom ikke rigtigt. Derfor fokuserer vi meget på lyd i hovedtelefoner.

 

Vi ved, at det for dig som forbruger er det vigtigt, at du gør det klart, i hvilken henseende du vil bruge dine høretelefoner. Har du mange telefonsamtaler, hvor det er svært at høre vedkommende, du taler med, vil det være en fordel at vælge høretelefoner med en fintunet diskant. Hvis du derimod træner eller hører lydbog, hvor rytme er meget vigtig, vil det være høretelefoner med en dybere bas, det er værd at overveje.

 

Hos wavell ONE har fokusset hele tiden været at levere lyd, du kan mærke, og som lader dig føle rytmen. Vi tror på, at hvis du lytter til musik, du kan mærke, og kan føle, kommer du helt umærkeligt og umærkbart til at performe bedre, måske endda perfekt med perfekt lyd.

 Vi anbefaler

Wavell ONE

799,-
Se mere her