Hvorfor spiller ear-tips en rolle?

Vi kender det...

...du har endelig modtaget dine Wavells, du kan ikke vente med at smide dem i øret, og har højest sandsynligt udvalgt et nummer – men inden du når så langt, er det måske værd lige at kigge de 7 par medfølgende ear-tips igennem, og vælge det helt rigtige par. For der er faktisk forskel.


De grønne 

Med de grønne ear-tips beskrives bassen bedst som understøttende. Den er der, når det skal være - ikke for dyb, og ikke med et stort dunk – men som en glat, varm tilføjelse til mellem- og de øvre toner. Højere noter spiller hovedrollen på Wavell ONE og Black Edition. De grønne ear-tips bidrager her til den klarer lyd og giver større plads til diskanten.

Pros

Lyden bliver leveret i en mere rund fornemmelse, og bidrager til en følelse af at være omsluttet i en behagelig afstand.

Cons

Bassen bliver ikke leveret med samme power, som ved de røde ear-tips. Er du til tung hip-hip/rap eller EDM vil vi anbefale de røde

De røde

Med de røde ear-tips reduceres de højeste og hårdeste toner en smule, og lavere mellemtoner og bas får mere tilstedeværelse. Bassen bliver leveret mere direkte, og bidrager til en rungende fornemmelse i øret.


Pros

Lyden bliver leveret mere direkte, og giver hermed mere power til din musik. Vi anbefaler den røde ear-tip hvis du ofte bruger dine Wavells i forbindelse med træning, og lytter til musik med massere af smæk på.

Cons

De øvre mids og highs kan blive en anelse høje. I podcasts, vlogs eller musikafspilning på høje lydstyrker kan stemmer blive lidt sprængte og når til tider hårde niveauer. Det kan være en god idé at skrue ned for lydstyrken, eller skifte til grøn ear-tip hvis man lytter meget til især podcast.

Læs mere om Wavell ONE og Wavell Black Edition Her

Wavell ONE

Oplev Wavell ONE nu.

Wavell Black Edition

Oplev vores nyeste variant nu.