OM OS

På markeder, hvor store brands har mere eller mindre monopol, sker der ofte det, som også er sket på markedet for digital lyd – nemlig, at prisniveauet er røget kunstigt i vejret. Det er væsentligt at bemærke, at prisen i sådanne tilfælde ikke nødvendigvis fortæller noget om kvaliteten.

Vi har hos Wavell haft det for øje i et stykke tid; kvalitet og pris.

Igennem vores fælles gymnasietid har vi drøftet dette perspektiv et utal af gange, og vi har nu for alvor sat os i båden og er sejlet ud i lydbølgerne for at sikre forbrugeren et godt alternativ, når det kommer til hovedtelefoner; såvel kvalitets- og prismæssigt. Det skal svinge, der skal være en balance i lydbølgen der, så prisen ikke stikker af fra kvalitet. Nej, de to elementer af oplevelsen med hovedtelefoner kan gå hånd i hånd, mener vi.

Efter gymnasiet rejste vi ud i verden og gjorde os særdeles brugbare erfaringer. Erfaringer, der rummer viden om indkøb, salg og fremmede markeder, viser os, at vi har fat i noget, når det kommer til sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det er en sandhed, at teknologi er til rådighed alle steder, ganske for den almene forbruger som for den drevne erhvervsliga, særligt i lande som Kina.

Vi besluttede derfor, at vi ville bryde igennem lydmuren til danskeren, der elsker god lyd og flyvende træning. Hvorfor skulle det ikke være muligt at skabe de bedste hovedtelefoner med den bedste lyd til en bedre pris?

Vores koncept er derfor ganske enkelt at kombinere vores mangeårige interesse for elektronik, købmandskab og iværksætteri, hvorved Wavell er blevet etableret.

På den baggrund er vi meget glade for og stolte over at kunne tilbyde jer den bedste lyd gennem vores Wavell ONE: Hovedtelefonerne her kombinerer netop således den bedste lyd, den bedste kvalitet med det flotteste design til den bedste pris – synes vi selv! Det er væsentlige værdier; værdier, der er i højsædet hos os.

Lyttes vi ved?

Hvem er vi?

Vi er en ung virksomhed

Wavell blev stifter i efteråret 2019. Vi begyndte salget af vores trådløse produkter fra den 1. oktober 2019.

Den stigende efterspørgsel på vores produkter har betydet, at vi mærker en fremgang i vores afsætning, hvorfor vi er blevet dejligt og positivt udfordret med hensyn til logistik samt ordrehåndtering.

Som nystartet virksomhed bestræber vi os på at imødekomme alle de udfordringer, der melder sig, med gåpåmod og i en konstruktiv tilgang, så vores kunder kan blive ved med at opleve en kundeservice ud over det sædvanlige. Derfor har vi stort fokus på en smidig proces, lige fra henvendelse til køb over levering og tilfredshed, altså i en gennemgående god kundeservice, hvor du som kunde er i centrum.

Vi er en dansk virksomhed

Vi har rødder i det danske, hvorfor vi kan sige, at vi arbejder benhårdt på at sætte vores aftryk på den danske lydmur.

Vi ønsker med andre ord at levere noget af det, vi vægter så højt i Danmark: kvalitet og design i forening.

Derfor er vores vision som virksomhed meget klar: Vi vil tilbyde kvalitetsbevidste produkter til en pris, hvor ingen skræmmes væk. Denne vision folder sig ud i form af et tæt samarbejde på tværs af alle led, ganske fra fabrik og frem til forbrugeren i sidste ende.

Vores know-how

Det er et meget aktivt valg for os at være fysisk til stede i det 21. århundredes brændpunkt, Shenzhen.

Med det menes, at vi er til stede dér, hvor Apple, Bose, Lenovo, IBM og mange andre også slår deres teknologiske vingeslag.

Vi går ikke på kompromis med vores værdier og vores vision, og vores tilstedeværelse er med til at sikre, at vi som virksomhed kan blive ved med at udøve vores virke og holde os opdateret inden for de teknologiske landvindinger.

Vores inspiration

Inspiration er en vægtig og væsentlig kilde til fornyelse, og vi er ikke blege for at understrege, at vi henter inspiration fra branchen, umiddelbart for at forfine det produkt, vi ønsker at sende ud til de lyttende danskere.

Vi lader os dermed med andre ord inspirere af vores kunder og desuden af den nyeste teknologi på markedet. Det er grundlaget for, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter til den rigtige pris.

Wireless

Adaptive

Versatile

Enthusiastic

Longevity

Limitless

Wavell går ind for at stoppe plastikspild. Plastikspild stopper først, når befolkningen kræver det. Ved at vise dette mærke på vores hjemmeside, håber vi på at bidrage til et højere krav om bæredygtighed.