Vores Historie

Hvor det hele startede

På markeder, hvor store brands har mere eller mindre monopol, sker der ofte det, som også er sket på markedet for digital lyd – nemlig, at prisniveauet er røget kunstigt i vejret. Det er væsentligt at bemærke, at prisen i sådanne tilfælde ikke nødvendigvis fortæller noget om kvaliteten. Vi har hos Wavell haft det for øje i et stykke tid; kvalitet og pris.

Igennem vores fælles gymnasietid har vi drøftet dette perspektiv et utal af gange, og vi har nu for alvor sat os i båden og er sejlet ud i lydbølgerne for at sikre forbrugeren et godt alternativ, når det kommer til hovedtelefoner; såvel kvalitets- og prismæssigt. Det skal svinge, der skal være en balance i lydbølgen der, så prisen ikke stikker af fra kvalitet. Nej, de to elementer af oplevelsen med hovedtelefoner kan gå hånd i hånd, mener vi.

Hvem er vi?

Vi er en UNG VIRKSOMHED

Wavell blev stiftet i efteråret 2019. Vi begyndte salget af vores trådløse produkter fra den 1. oktober 2019. Den stigende efterspørgsel på vores produkter har betydet, at vi mærker en fremgang i vores afsætning, hvorfor vi er blevet dejligt og positivt udfordret med hensyn til logistik samt ordrehåndtering.