På markeder, hvor store brands har mere eller mindre monopol, sker der ofte det, som også er sket på markedet for digital lyd – nemlig, at prisniveauet er røget kunstigt i vejret. Det er væsentligt at bemærke, at prisen i sådanne tilfælde ikke nødvendigvis fortæller noget om kvaliteten.

 Vi har hos Wavell haft det for øje i et stykke tid; kvalitet og pris. Igennem vores fælles gymnasietid har vi drøftet dette perspektiv et utal af gange, og vi har nu for alvor sat os i båden og er sejlet ud i lydbølgerne for at sikre forbrugeren et godt alternativ, når det kommer til hovedtelefoner; såvel kvalitets- og prismæssigt. Det skal svinge, der skal være en balance i lydbølgen der, så prisen ikke stikker af fra kvalitet. Nej, de to elementer af oplevelsen med hovedtelefoner kan gå hånd i hånd, mener vi.

 Efter gymnasiet rejste vi ud i verden og gjorde os særdeles brugbare erfaringer. Erfaringer, der rummer viden om indkøb, salg og fremmede markeder, viser os, at vi har fat i noget, når det kommer til sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det er en sandhed, at teknologi er til rådighed alle steder, ganske for den almene forbruger som for den drevne erhvervsliga, særligt i lande som Kina. Vi besluttede derfor, at vi ville bryde igennem lydmuren til danskeren, der elsker god lyd og flyvende træning. Hvorfor skulle det ikke være muligt at skabe de bedste hovedtelefoner med den bedste lyd til en bedre pris? Vores koncept er derfor ganske enkelt at kombinere vores mangeårige interesse for elektronik, købmandskab og iværksætteri, hvorved Wavell er blevet etableret.

 På den baggrund er vi meget glade for og stolte over at kunne tilbyde jer den bedste lyd gennem vores Wavell ONE: Hovedtelefonerne her kombinerer netop således den bedste lyd, den bedste kvalitet med det flotteste design til den bedste pris – synes vi selv! Det er væsentlige værdier; værdier, der er i højsædet hos os.

 Lyttes vi ved?