Det er en klar vision hos Wavell at inkorporere grønne initiativer i vores virksomhed. At støtte en god sag, er en start mod Co2 neutrale produkter og en grønnere fremtid. 

Casper Christiansen - Co founder Wavell

HVAD GØR VI?

De penge vi indsamler, går ubeskåret til oprydning af plastikaffald i verdenshave og langs kyster. Når man anvender vores BLUE rabatter, fjernes en mængde plastik fra have og kyster, som svarer til f.eks. 15 plastikflasker.

Det er vigtigt at få samlet plastikken op, især langs kysten, før det ender som mikroplast i verdenshavene. Derfor er oprydningen af plastik en nødvendig del af klimaarbejdet og et formål, som er værd at støtte. 

VI ELSKER UDVIKLING

Oprydningen er en god og nødvendig symptombehandling, men vi anerkender samtidig, at der er brug for en mere langsigtet løsning, som kan nedbringe den mængde plastikaffald der bliver udskilt i naturen. Derfor har vi stort fokus på miljø i vores produktudvikling, som i fremtiden og med jeres hjælp, vil være baseret på genbrugsplastik og bæredygtige materialer. 

HVOR LANGT ER VI NÅET?

Udviklingen af Wavell ONE og Black Edition i genbrugsplastik startede i 2020 og vi har fået de rigtige aftaler på plads, som er nødvendige for at kunne føre projektet ud i livet. Derudover har vi fået godkendt de materialer der skal bruges, som bibeholder kvalitet og sikkerhed. 
Vi er derfor klar, i 2021, til at føre udviklingen videre og kunne lancere det på vores hjemmeside. 

BLUE Ambition - 2021

Vi har sat et mål om at fremstille alle vores produkter i genbrugsplast. For hvert par høretelefoner vi leverer, bidrager man dermed samtidig til vores produktudvikling, hvor vi er i gang med at udvikle verdens første høretelefon som er produceret af 100% genbrugsplast.

For at fokusere på roden af problemet, i stedet for at blive ved med at rydde op, er det vigtigt at produktionsvirksomheder over hele verden, retter større fokus mod miljøet.

Ved at bruge genbrugsplastik i produktionen af vores høretelefoner, kan vi være med til at sørge for, at plastikken aldrig ender i havene eller langs kyster.

Hvordan bidrager du?

Vores mål for 2021, er at kunne lancere verdens første høretelefon i 100% genbrugsplastik. Produktudvikling på den måde, kræver kapital som er svær for en mindre virksomhed at rejse. 

Udvikling er omstændigt og det er derfor essentielt i udviklingen for en lille virksomhed med store miljø ambitioner, at have de nødvendige midler, til at udvikle produkter af genbrugsmaterialer. Derfor går en del af alle ordrer på høretelefoner, til at støtte vores BLUE Project. 

Gå til forsiden

Klik her